超特選 鑑評会出品用
帝松 大吟醸原酒 桐箱入り 1.8L

型番 sake_daiginjo01_1800
販売価格 10,800円(税800円)
購入数

山田錦の中でも最高級である兵庫県吉川町の酒造好適米、山田錦特A米を38%まで精白したものを使用しております。
杜氏が持てる技を全て注ぎ込み、手造りで仕込んだ究極の大吟醸の原酒です。
全国のお酒を唯一同一基準で評価する鑑評会『全国新酒鑑評会』で、8年連続金賞受賞記録(県内最多)を保持しております。



  • 【SPEC】



  • やや辛口



  • 飲み方

    冷、常温



  • 精米歩合


    38% 日本酒度+4.5 酸度1.2 Alc.17

    (造りにより毎年多少数値が変わります)





Daiginjou Sake Awarded No.1 from Zenkoku Shinshu Kampyoukai (National Sake Competition)
Mikadomatsu Genshu (Undiluted Sake)

Made of 38% polished high quality rice called Yamadanishiki. Yamadanishiki rice is grown in Hyogo prefecture and it is best suited for brewing fine sake.
This is the ultimate undiluted Daiginjou sake.
It holds a 8 year consecutive No.1 record from the National Sake Competition (Zenkoku Shinshu Kampyoukai), the one and only national sake competition in Japan.





Calendar

2017年6月
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
の部分は定休日となります。
※直営店に1月1日〜3日を除き、年中無休で営業しております。