★夏季限定!
☆本年度搾りたて無濾過本醸造酒
夏季限定商品!
搾りたて無濾過生貯蔵の香り高く爽やかな味わいの、暖かい時期にふさわしいお酒です!
厳選した優良米を地下水を用いて、低温でゆっくりと発酵させたフレッシュかつストロングな味わいの本醸造酒です。
搾ってから少し低温で寝かせることで、丸みを帯びた口当たりになります。
アルコール度数16度のストロングな味わいと、丸みのある口当たりのバランスが非常によく、この味わいはこの時期にしか飲むことができません。
Mikadomatsu Honjozo“Hatsubashiri”
Limited edition - Sold from May to August only.
Made of carefully selected high quality rice and fermented at a low temperature with underground natural mineral water. This Daiginjoshu has a refreshing and strong taste.
It has been rested for a while at a low temperature immediately after production, resulting in the mellow flavor.
16% alcohol. The strong alcohol is in harmony with the soft texture it creates in the mouth. This harmony can only be experienced during this season.